Turnulete cu legume si carne

8 Apr
O reteta savuroasa, simpla si eleganta in acelasi timp care imbina atat de bine  gustul carnii cu cel al legumelor ! Daca te pregatesti pentru o zi speciala, nu uita ca poti inlocui clasica  friptura cu cartofi la cuptor cu acesta delicioasa  reteta care cu siguranta va starni  admiratia  distinsilor oaspeti.
Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 7-8 ciuperci
  • 5 rosii
  • 7-8 feliute de kaiser
  • 50 g de branza rasa sau cascaval
  • sare si piper
  • cateva fire de marar
ingrediente turnulete cu legume si carne
Legumele se taie in felii  potrivite si se calesc in ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.La fel se procedeaza si cu bucatile de  carne si kaiserul .Daca vi se pare ca au  „inghitit”  prea multa grasime  le puteti pune la scurs pe un prosop de hartie.
Si acum sa vedem cat de priceputi sunteti in domeniul  constructiilor pentru ca urmeaza „ridicarea” turnuletelor.
TURNULETE CU LEGUME SI CARNEPentru fundatie folosim carnea de pui, parterul este ocupat de vanata, etajul 1 de ciuperca, la etajul 2 va sta kaiserul iar pe terasa… dovlecelul si rosia.Punem „constructia”  la cuptor si adaugam in tava putina apa.Si cum un mic acoperis nu strica niciodata, mai spre final radem  deasupra  putina branza  sau  cascaval.Sa zicem ca totul dureaza 20-25 de minute la foc potrivit.
Eu am servit turnuletele  alaturi o garnitura de cartofi gratinati si un sos chili.Va doresc „POFTA BUNA!”.
TURNULETE CU LEGUME SI CARNE
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu-i asa ca sunt delicioase? : ))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: